Потрес! НСО купува 10 нови луксозни автомобила за близо 700 000 лв., за да пази Борисов

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Националната служба за охрана ще обнови автопарка си с 10 фабрично нови луксозни автомобила, става ясно от регистъра на Агенцията за обществени поръчки. Прогнозната стойност на новите коли е 665 000 лв. без ДДС.

В приложената техническа спецификация е отбелязано, че новите автомобили трябва да с двигател с мощност над 189 к. с., да бъдат с автоматична скоростна кутия с не по-малко от 7 степени и задвижване 4×4. Колата трябва да развива над 230 км/ч и до ускорява от 0 до 100 км/ч за под 8,5 секунди.

Освен това има още куп изисквания за луксозното возило като цветен информационен дисплей, мултифункционален волан с управление на аудио уредбата, автопилот за задаване на постоянна скорост, щори на задното стъкло и на задните врати, кожен салон, тонирани стъкла. Цветът на новите коли трябва да е черен металик.

Крайният срок за получаване на оферти по обществената поръчка на НСО е 17 ноември.

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

One thought on “Потрес! НСО купува 10 нови луксозни автомобила за близо 700 000 лв., за да пази Борисов

  • Малко допълнение: Според донесението на един мой човек от фирмата, която ще достави колите, автомобилът на ПКП ще бъде оборудван с легло, за да може удобно да се гушка с охранителя, а не да се измъчва, както стана в колата, с която катастрофира и я изнесоха до линейката без гащи.

Вашият коментар