Азов

Потрес! Пияният украинец, заплашил с бомба хотел в Банско, бил агресивен и крещял, че е от „Азов“

България, Свят
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Пияният украинец, който заплаши с бомба хотел в Банско, е бил настанен там часове по-рано, с временен статут.

На тел.112, около 4:20 часа тази сутрин е получен сигнал, че 28-годишният чужденец, във видимо нетрезво състояние, е отправил заплахи, че ще взриви хотела, в който е настанен.

Пристигналите на място полицейски служители го задържали, а след извършена проверка на стаята му не са открити взривни вещества и материали. За случая е уведомена компетентната прокуратура.

Младият мъж след пристигането си в хотела е седнал да пие в лоби бара. Към 4 ч излязъл на терасата, където стояли няколко души от персонала. Започнал да крещи по тях, че е от „Азов“ и ще ги избие всички.

Когато пристигнали полицаи, се заканил и на тях и семействата им с убийство. „Поиска преводач от украински и когато пристигна преводачката, започна да се държи грубо и с нея. Беше доста пиян“, коментираха от хотела. Не се е налагало да бъдат евакуирани настанените клиенти на хотела. Не са викани и служители от ДОТИ, защото било ясно, че мъжът просто е много пиян и няма опасност за хората.

Там са настанени още двама украинци, които обаче са над 60 г. и не създават никакви проблеми.

Не е ясно по какъв начин младият мъж е напуснал родината си, след като това е забранено за мъже от 18 до 60 г., които подлежат на мобилизация.

Абонирайте се за Informiran.net!
Последвайте нашия Telegram канал: https://t.me/informiran

Коментари

Коментараloading...
There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар