Потрес! Служител във фирма за чистота е пребит от ГЕРБери с железен прът по време на работа

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Служител на сметопочистваща фирма от Благоевград е в болница с рани след нанесен побой от младежи. Още двама други служители на фирмата за чистота също са бити на бул. “Джеймс Баучер” на 24 май сутринта. Нападателите са установени от полицията.

По думите на нашите трима работници те са обиждани, хвърлена е стъклена бутилка по една от колите ни, направили са забележка на младежите. Стига се до ръкопашен бой, по време на боя, незнайно откъде с железен прът един от нашите работници е ударен по главата, получава рана, пада на земята. Шофьорът звъни на 112, “Бърза помощ” идва бързо, оказали са му помощ на място и е откаран в болница, каза за Нова Тв Николай Пумпалов от Община Благоевград.

Когато са хвърлили бутилката по нашия автомобил и почнали да бият нашите работници, един от работниците ни е слязъл от другата кола да ги разтърве. Спрял е и друг автомобил, слязъл е шофьорът да помогне, но те чупят предното стъкло, той пали автомобила и си тръгва. Били са добре облечени млади хора, с костюми и вратовръзки, млади хора след купон, може и да си абитуриенти. Пострадалият наш работнник вече е по-добре в болницата. Направени са му няколко шева на главата, в първия ден чувстваше главоболие и болки в ръката, чух се с него, каза ми, че вече не го боли главата, допълни Николай Пумпалов.

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар