Потрес! Собственик на питбул го насъскал срещу мъже, един от тях е тотално разкъсан

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Прибирахме се и момчето насъска питбула. Първо нападна мен, после нападна моят приятел, който беше с мен – Николай. Разказа Мартин Янчев в ефира на Нова телевизия по повод на инцидента при който питбул напада двама мъже във Варна и нахапва 18 пъти единият от тях по ръката и краката.

Случката се е разиграла на метри от сградата на училище, пише новини.бг.

Двамата били близо до оживена улица в центъра на града, когато ги напада питбулът. Първо проявил агресия към Николай, след това и към Мартин.

По думите на Николай Генов, другият участник в инцидента,  кучето е било със собственика си и двете му деца – около 4-годишни. Първоначално се спусна към мен, но аз го отблъснах и той само ме одраска, разказа още той.

Потърпевшите са категорични, че и други хора са викали към собственика да си хване кучето. „Това не е от моето куче, то не може така да ви нахапе“, казал той.

„Питбулът беше без намордник, без нагръдник и каишка. Децата пищяха и ревяха. Полицията и прокуратурата са сезирани“, каза още Николай.  Мартин Янчев има увреждания на ръката и крака и му е било още по-трудно да се предпази от агресивното куче.

Двамата са категорични, че при пристигането на полицията четириногото животно е стояло все още пуснато и е било около децата.

Абонирайте се за Informiran.net!
Последвайте нашия Telegram канал: https://t.me/informiran

Коментари

Коментараloading...
There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар