ПОТРЕС! Според БТВ, България е била под руско робство!

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Не бях гледал този техен отпадък “Седем часа разлика”, но какво да направя докато обядвам го дават по филмовия им канал BTV Cinema.

Като изключим смешния сюжет и смахнатите актьори, както и глупавите имена на мафиоти, като например “Милото” що-годе се ядваше. Въпреки простотията на тези, които са уж в мечтаната им САЩ.

Обаче днес, след като изгледах тази серия не знам коя е, за да кажа с точност, но останах отвратен от това, което се каза в този така наречен сериал.

Въпросното изказване бе направено от един келеш във филма, който взел се на сериозно, че играе в продукция на “великата” БТВ играещ ролята на неудачник в САЩ, тотално се изплю на историята ни по най-бруталния начин, цитирам: ОТНОВО СМЕ ПОД РУСКО РОБСТВО!!!

Въпросният господин е в дясно на снимката младия, не знам как се казва, но и не това е важно.

Не знам от кеф ли го правят или за пари, но което и да е това е недопустимо и подигравка с историята, както и паметта на толкова много хора дали живота си за свободата на майка България.

И не това е най-лошото, аз или Вие може и да спрем да ги гледаме, но младите и подрастващите няма, а това, което им втълпяват в главите скоро може да го чуете от своето дете или от някое друго.

Това също така води и до още много въпроси, като например кой им го позволява, защо им го позволява и още много, много въпроси.

Не знам за Вас, но аз не бих желал по този начин да бъде изкривявана историята ни и да се промиват мозъците на невинните деца, но като се замисля те не се спират пред нищо.

Искаха свободата на джендърите или, ако трябва да съм некултурен щях да звуча по малко по друг начин, но няма да се отплесвам сега на тази тема. А, джендър идеологията и ромизацията я налагат постоянно дори и вече конституционния съд да си каза тежката дума те не спират за нея, както и за още купища други неща.

Чудя се, защо ли се наричат български телевизии, като няма нищо българско в тях, да не подхващам и вечната тема за турските сериали, че ще премина на още по груб език.

Не знам за Вас, но аз мисля, че това нещо трябва да престане, ако искаме да спасим наистина изгубената вече България!

Коментари

Коментара


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар