Потрес! Сръбския Ганьо Джокович прегръщал деца, ден след като разбрал, че има Ковид

България, Свят, Спорт
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Скандални въпроси се повдигат около сръбския тенесист Новак Джокович, който го загази в Австралия, защото реши да се състезава в турнир там, без да е ваксиниран срещу Ковид, но с предоставен тест за преболедувал. 

Доста въпроси започват да се повдигат относно автентичността на положителния тест за ковид на Новак Джокович, направен на 16 декември, тъй като много автентични снимки,направени около тази дата, разобличават тенис звездата. Новак Джокович се е движил сред хората, като дори не е спазвал дистанция и не е носел маска.

Новак Джокович е присъствал без баска в дискусия на закрито, организирана от неговата благотворителна фондация. Самият той сподели снимка от събитието, провело се ден след уж положителния му PCR тест. Значи какво става – Новак Джокович си прави положителен тест, оказва се, че е болен от коронавирус и отива на закрито събитие на фондацията му, за да сее зараза.

В други ужасяващи снимки, за които се твърди, че са направени на 17 декември, световният номер 1 участва в открито PR събитие и бил сниман как прегръща деца на церемония по награждаването на Тенис асоциацията на Белград.

Като допълнителен удар върху твърденията на тенис звездата, също така се вижда, че неговият положителен резултат от PCR теста на 16 декември би бил твърде късно, за да се регистрира в  срока за освобождаване от ваксинация на Tennis Australia – който вече е изтекъл на 10 декември.

Според собствените документи на ръководния орган, последната дата за кандидатстване за медицинско освобождаване на Australian Open е била близо седмица по-рано. Не е ясно обаче кога Джокович е получил резултата от положителния PCR тест.

По-рано днес чешката тенис звезда Рената Ворачова, 38-годишна, която беше задържана заедно с Джокович, беше разкъсана от Граничните сили и беше депортирана от Австралия с полет до Дубай, след като не обжалва решението за задържането й. /News2.bg

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар