Потрес! Стъки осъденият за РЕКЕТ раздава по 30 лева на човек за контрапротест в защита на ГЕРБ

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Двайсетина контрапротестиращи платени с 30 лева на човек, водени от боксьора Стъки направиха шествие в центъра на столицата. Те са обединени под надслов „Граждански патрул „Ситняково”, предаде Булфото.

С подписка, написана им от ГЕРБ, която ще внесат в прокуратурата, те настояват хората, които са инициирали агресивни действия на 2 септември, както и тези, които призовават към по-агресивни действия да бъдат установени и към тях да бъдат предприети съответните мерки.

Със жалки плакати с надписи „Радев, оставка“, „Не искаме въстания“, „Подкрепа за българската полиция“ продажниците повикаха около час.

Контрапротестиращите бяха обявили за днес от 18ч. до пилоните на НДК, че ще започне мирен митинг шествие до пл. Света Неделя и обратно за изразяване на подкрепа за българската полиция!

Искаме оставка на човека, който раздели народа на две – Румен Радев! Искаме съдебна отговорност на подбудителите към бунтове, въстание и гражданска война, като за това ще се подпишем под колективен сигнал до прокуратурата, съобщиха платените организатори на протеста.

 

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар