Потрес! Тролове на ГЕРБ заплашват и обиждат протестиращи срещу правителството (видео)

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

В ерата на интернет, онлайн пространството дава пълна свобода на изразяване. За съжаление обаче тя често е криворазбрана и се превръща в откровен език на омразата – наситен с обиди, заплахи и клевети.

 

Един от протестиращите във Варна е получил доста притеснителни съобщения от профил с име Petyr Petrov, който е без снимка и с видимо тролски профил. Без да го е провокирал по какъвто и да е начин, варненецът бил предупреден, че „всички са проучени“, но така и не получил отговор на въпроса защо профилът пише точно на него. Уплашен от заплахите, той разказа, че е подал жалба в полицията за случилото се.

На хиляди километри оттук в Лондон друга българка е получила гневни съобщения и обиди от профил на име Don Santangelo. Провокиран от идеята ѝ да подкрепи финансово протестите, гневният потребител я изпраща в чужбина, въпреки че тя очевидно живее точно там. Във видеото можете да видите грубия език, който той използва към една жена, принудена да напусне родината, за да отглежда своето дете с увреждания във Великобритания.

Вижте репортажа на Господарите ТУК

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар