насекоми

Потрес! Уродливият запад дето ДеБъ го славят се готви да ни храни с червеи и хлебарки!

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Австралия като част от „златния милиард“ е преден пост на англосаксонската цивилизация на границата с Азия и в същото време отделен континент, удобен полигон за тестване на „новата нормалност“. Това, което се случва тук, като в огледало, отразява много от това, което се готви за другите страни и континенти.

„Новото нормално“ със своя зелен дневен ред, дигитализация, енергиен преход означава разрушаване на стария модел на обществото и „понижаване“ на стандарта на живот, а влиянието на международните корпорации, безлични, но познаващи всеки буквално по очите, по същото време немислимо нараства.

Дигитализацията на обществото ще расте, докато стане тотална: Google, Yandex, Amazon и т.н. започнаха като доставчици на услуги, а сега хората се превръщат в техни слуги, предаващи свободата и достойнството си срещу точки/балове на „социални рейтинги“.

Така наречената средна класа ще трябва да приеме значителен спад в качеството на живота си и да намалее значително като численост. В „прекрасния нов свят” човек няма да притежава нищо, но в същото време ще бъде „щастлив” – няма да му бъде оставен друг избор.

Абонирайте се за Informiran.net!
Последвайте нашия Telegram канал: https://t.me/informiran


Коментари

Коментара

loading...There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар