Йорданка Фандъкова г-жа Лъжа

Потрес! Фандъкова и ГЕРБ готвят такса-парно – 100 лв. на апартамент, сметките са върху нея…

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Такса-парно от 100 лв. на апартамент, ще бъде въведена другата седмица, ни съобщиха обезпокоени служители на “Топлофикация”. Изчаква се единствено да минат изборите, и Фандъкова да бъде преизбрана.

Но в събота и неделя част от служителите на парното са извикани извънредно, за да подготвят системите за начисление на новата такса.

Самата тя е гласувана тайно на закрито заседание на Комисията но комунални услуги на стария Столичен Общински съвет. Нареждането е приподписано от кмета малко преди изборите и е спуснато за “дискретна подготовка” на ръководството на “Топлофикация”.

Целта на таксата е някак да се покрият 1 милиард лева дългове, които има дружеството, след 14 години управление от Бойковистите и необуздани кражби, задминаващи и най-смелите мечти на Вальо Топлото.

Топлофикация има 430 хиляди абоната. Това означава, че ще събира от новата такса по 43 милиона лева на месец, или близо 500 млн. лв. на година. Таксата ще се плаща и през лятото, а не само през зимата.

Отделно отгоре ще се начисляват самите сметки. Плоскостта на новото облагане е откровен грабеж най-вече над най-бедните, защото излиза, че за гарсониера 18 квадрата ще плащаш 100 лв. база, и същото ще е и за палати като на герберите – по 350 квадрата с лукс и барбекю… Парното се пуска от понеделник, въпреки очакваното затопляне, за да могат “Топлофикация” и Бойко да започват да ни доят, веднага след вота…

4udoslav


Коментари

Коментара

There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар