Потрес! 300 000 лв. помощ за Пайнера от кабинета с европари от Министерството на икономиката

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Парите за останалите без работа ще се получават след локдауна, за малкия бизнес някой друг път, за заведенията и фитнесите също. Обаче кабинетът отпуска общо 286 442,25 лв. на 2 фирми на един от основателите на ГЕРБ – императора на фолка Пайнера. При това с европари, което веднага отива под надзора на Лаура Кьовеши.

 

Няма скрито – покрито и минаване през втори и трети лица – ощастливените със спешна помощ са Пайнер ООД и Пайнер медия ООД ( това е телевизия Планета, която премиерът обича да гледа), както всеки може да види на сайта на Министерството на икономиката и неговата програма Иновации и конкурентоспособност.

Досега във фолка главните иновации бяха силиконът за гърди и ботокса в устните – парите са по направление вискотехнологични услуги. Ние се сещаме за някои възможности, за които стават певиците с подобрения, но не се връзват с кризата. Припомняме, че при кабинета Борисов 1 вече избухна чутовен скандал заради финансиране на Пайнера точно през тази програма на Министерството на икономиката.

Тогава по нея получиха пари – своеобразен подкуп от властта, някои от най-известните теливизионни продуценти в България, които дълго време след това обгрижваха управляващата партия творчески, технологично и чрез звездите си.

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар