ПОТРЕС! 600 комсомолци от ГЕРБ на семинар на остров Бали за 22 милиона лева

България, Свят
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Семинар на младежката (комсомолската) организация на ГЕРБ се проведе в продължение на една седмица на остров Бали в Индонезия.

600 младежи от МГЕРБ разискваха резултатите от българското европредседателство, финансовите апекти на политиката на ГЕРБ и инвестиционната среда в България.

Всеки ден от семинара бяха проведени 120-минутни модули, които имаха за цел да се представят проблемите на младите и да се намерят решения за оставане на българите в страната.

Бяха разисквани също успехите в борбата с корупцията, данъчната политика и международното признание на България (Под въпрос е дали семинарът е родил нови предложения и решения или е повтарял все същите изказвания на няколко партийни активисти.)

Участниците, разбира се имаха и свободно време, в което разгледаха местни забележителности и култура, както и вечерни програми.

Те получиха специални поздравления и от премиера Бойко Борисов за всеотдайността, с която са отишли на този семинар. Той лично е подписал сертификат за участие на всеки един от тях, който е отделил една седмица от ценното си време.

Младежите получих уверение от Борисов, че минимум 1/3 от кандидатите на предстоящите избори за европейски парламент, ще бъдат излъчени от МГЕРБ.

За какво партията изхарчи 22 000 000лв по този семинар:

  • Транспортни разходи
  • Нощувки в луксозни бунгала на база All Inclusive
  • Екскурзоводи и аниматори
  • Вечерни програми
  • Атракциони

При връщането си в България споделиха, че начинанието е било много полезно, като единствен недостатък отбелязаха проблеми, които са имали в първите два дни с насекоми, обитаващи тропичния остров.

Младите членове на ГЕРБ с нетърпение очакват следващия подобен семинар на МГЕРБ.

източник

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар