Потрес! 95% от Ромите в България са гласували за Герб! 3% за ВМРО и едва 1% за ДПС

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:
Според резултатите от изборните секции в цялата страна, които вече са обработени на 100% ромските гласове в цяла България са в полза на Герб. Ето и как изглежда резултата според изчисленията на екип от експерти, които си направиха труда да ни покажат реално картината в проценти, така както обича да я вижда Бойко Борисов:
Рапределение на гласовете на ромите в цяла България в процентно съотношение на база 51% избирателна активност и 100% обработени протоколи на ОИК:
ГЕРБ – 95% 
ВМРО – 3% 
ДПС – 1% 
Други – 1% 
Така ясно се вижда и картината, кой всъщност избира Герб на власт и гласува за тях на фона на всичко останало, което се случва в България вече 10 години. Според много хора в цялата страна вече уви е време да се въведе ценз при гласуването, защото според хилядите сигнали ромите гласуват за Герб заради заплащане.
Което е различно в различните области и градове на цялата страна и не може гласа на един човек без образование, който е готов да се продаде за 100 лева, да е равносилен на гласа на човек учил повече от 20 години инвестирал в собственото си бъдеще и това на България.

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Вижте още
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар