Похот и стонове в ГЕРБ: Ричард Алибегов залюби Деница Сачева

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Тарторът на кръчмарите – Ричард Алибегон, покори сърцето и спалнята на социалния министър в Деница Сачева, хвърли бомбата пред Narod.bg близък до самотната майка.

От няколко седмици председателят на Българската асоциация на заведенията люби страстно Деница Сачева, с която се сближили покрай пандемията и куците мерки на отиващата си шайка ГЕРБ, от които Алибегов постоянно се жалваше.

Сега в ГЕРБ се носят похотливи стонове от аферата, която накарала „мисирките на Баце” в кабинета в оставка – Десислава Атанасова, Даниела Дариткова, „простата кърджалийска п**а” Цвета Караянчева и Катето Захариева, да въздишат от завист, че именно уж невзрачната Сачева успяла да вкара в леглото си знойния дългокос мачо Алибегов.

Двамата все още не афишират сладострастната си връзка, обясни читателят на Narod.bg, самата Деница не може да повярва, че я споходило такова щастие, след като години наред стояла самичка без любовни радости в леглото.

Самият Ричард Алибегов е „лошо момче”, досущ като Баце, което карало краченцата на Сачева да се подкосяват от възбуда – кръчмар №1 беше разпитван по делото срещу поръчковите убийци „Килърите“, след като беше посочен за свидетел от Петър Стоянов – Сумиста, тартор на престъпната група, който бе осъден на доживотна присъда.

Пред съда Сумиста казва, че е кум на Ричард Алибегов и по време на едно от убийствата, за които е обвиняем, е бил на рожден ден на детето му.

45-годишният Ричард Алибегов се занимава с ресторантьорство и туризъм и е едноличен собственик на три фирми – „Рико 05“, „Р.М. 2012“ и „Рики 06“, според Търговския регистър. Има дялове и в „Боро тур“ и „Риа Трейд“. Негов е „Рафи бар” на столичния бул. „Витоша”.


Коментари

Коментара

There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар