Почина единият от работниците, блъснати от дъщерята на олигарха Зоров

Без категория
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Единият от работниците, блъснати на Околовръстното шосе в София от 24-годишната Силвия – дъщеря на председателя на Асоциацията на млекопреработвателите в България и собственик на Пършевица Димитър Зоров, е починал вчера.

За кончината му съобщи съпругата му Мария Иванова във Фейсбук. 57-годишният Митко Иванов е издъхнал в Пирогов. “След едномесечна невероятна борба за живот, моят съпруг почина, благодарение на Силвия Зорова.

За съжаление, нито мъката, която изпитваме аз и синът ми, нито сълзите ни, ще ни го върнат”, написа още съпругата на починалия мъж.

Тежката катастрофа стана на 26 юни при разклона за Драгалевци, когато Зорова шофирала джипа си Мерцедес по Околовръстното шосе.

Тя се ударила челно в камион на Чистота, а след това помела двама от работниците, миещи платната. Двамата мъже – 57-годишният Иванов и 40-годишен негов колега, бяха транспортирани в Пирогов и във Военномедицинска академия.

По-младият мъж бе без опасност за живота, но състоянието на Митко Иванов бе критично. Той бе приет за лечение с 8 счупени ребра, счупен таз, травма на черния и белия дроб и с кръвоизлив в корема.

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар