Почнаха го! Краят идва, Борисов получи куршум

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Само половин година след падането си от власт Бойко Борисов вече си има проблеми с мафията. Лидерът на ГЕРБ е в сериозна опасност и всеки един момент може да се прости с живота.

Причина за всички тези изводи е пратката, която пристигна при бившия премиер. Той получи куршум, снимки и отрязани букви от вестници, като всичко това е било запечатано в плик, писа „24 часа“, цитиран от „Марица„.

„Писмото“ говори красноречиво, че това е заплаха за живота на Борисов. Някой иска да му вкара куршум заради изрязаното от вестниците, което обаче не се уточнява какво точно е.

Най-вероятно става въпрос за някого от бизнес партньорите на екс премиера. Той има пряка заслуга за фалита на не една и две фирми, върху които е упражнявал рекет през годините.

Кошмарът за Борисов става пълен с факта, че вече няма да бъде охраняван от НСО. Днес бе одобрено предложението на „Има такъв народ“, според което Бойко Борисов, Цвета Караянчева и Йорданка Фандъкова остават без държавна охрана.

Положението на лидера на ГЕРБ става много тревожно, тъй като той има много врагове. Почти всичките му приятели днес са му врагове поради факта, че ги е предал. Подобна беше ситуацията с Васил Божков, с когото години наред работеше, а днес го преследва.

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар