Появиха се детайлни спецификации и много снимки на Pixel 8 и Pixel 8 Pro

Технологии
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Само няколко дни ни делят от официалната премиера на новите смартфони от висок клас на Google, за които вече чухме и видяхме какви ли не подробности, включително от самата компания. Днес обаче имаме още нещо любопитно – детайлен списък с характеристиките на Pixel 8 и Pixel 8 Pro, както и на смарт часовника Pixel Watch 2, разпространени от @evleaks

Pixel 8 Pro ще се предлага със същия 6.7″ диагонал на екрана, докато Pixel 8 ще има малко по-малък 6.2″ дисплей. F7C4n42XUAAhkhc


И двата модела ще се базират на новия чипсет Tensor G3 на Google и ще имат висока защита от прах и вода IP68, а сред новите екстри е функцията термометър. Тя обаче ще бъде запазена само за Pro версията. 

F7C5OV7XUAAmud9

Pixel 8 ще има 50 МР основна камера и 12 МР ултраширока камера с автофокус, докато Pixel 8 Pro ще предлага 50 МР основна камера, 48 МР ултраширока камера с подобрен автофокус и 48 МР камера за 5-кратен оптичен зуум и до 30х Super Res Zoom (8х Super Res Zoom за Pixel 8). 

F7KT53DWQAA0iQw

И двата смартфона ще имат екстри като Photo Unblur, Magic Eraser, Best Take и Macro Focus, а Pro моделът ще предлага и Pro контроли в камерата си. 

F7KVQdgXgAANwJA

F7KVg4YWcAAyRit

F7KVg5MXEAAc3FO

Очакваме официалния анонс на 4 октомври, като цените все още не са категорично ясни, но се знае, че с Pixel 8 клиентите ще получат безплатно слушалки Pixel Buds Pro, а с Pixel 8 Pro – Google Pixel Watch 2. 

Източник/ци: nixanbal.com, it.dir.bg


Коментари

Коментара


There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар