Появиха се изображения и на Huawei P50

Технологии
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Само ден след като видяхме изображения на очаквания в края на месеца Huawei P50 Pro днес имаме 3D макет и на неговата олекотена версия Huawei P50. Устройството запазва необичайния дизайн за основната си камера, но има някои разлики с Pro, видими още на този етап. 

Източникът споделя, че Huawei P50 ще предлага 6.3″ дисплей с плоско покривно стъкло, което ще бъде първата ключова разлика с премиум модела P50 Pro и неговия 6.6″ извит екран. В екрана ще има вграден скенер за пръстови отпечатъци.

Очаква се и при P50, както и при P50 Pro, Huawei да остави в миналото голямата изрязана зона за двойната селфи камера и тя вече ще бъде само една, с малък отвор в централната горна част на дисплея. 

Huawei P50

Размерите на тялото на P50 ще са 156.7 x 74 x 8.3 мм или 10.6 мм при издутината на камерата. Това е значително повече спрямо 148.9 х 71.1 х 8.5 мм за миналогодишния P40, но имайки предвид по-големия екран тук е логично. Иначе корпусът ще бъде с метална рамка и стъклен гръб, като рамката няма да бъде плоска отдолу и отгоре, както е при P50 Pro, но и при двата модела трябва да видим стерео високоговорители. 

Колкото до въпросната изпъкнала камера – тя изглежда ще има доста интересен дизайн и въпреки че не знаем много детайли, говори се, че Huawei ще използва първия 1″ сензор за смартфони от Sony, предполагаемият Sony IMX800.

Huawei P50

Това е всичко, което знаем на този етап за моделите P50 на Huawei. Очакваме премиерата им в края на месеца, но това все още не е потвърдено от производителя. 

Източник/ци: nixanbal.com, it.dir.bg

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар