Появиха се изображения на предполагаемия Samsung Galaxy S21, очакваме го през януари

Технологии
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Samsung изглежда ще промени доста сериозно визията на следващия си топмодел от серията Galaxy S, който се очаква да излезе в началото на 2021 г. под името Galaxy S21 или Galaxy S30. Сред ключовите промени е значително по-различен подход към дизайна на модула с основната камера. 

Изображенията бяха разпространени от @onleaks, който в миналото многократно е пускал достоверна ранна информация за необявени смартфони. Сега източникът твърди, че с Galaxy S21 корейците ще приемат изцяло плосък дизайн за дисплея, а диагоналът му ще бъде около 6.2″.  

Samsung Galaxy S21

За размерите на корпуса се говори, че ще бъдат приблизително 151.7 x 71.2 x 7.9 мм или 9.0 мм при издутината на основната камера. 

Samsung Galaxy S21

А въпросната основна камера изглежда по коренно различен начин от досегашния дизайн с правоъгълната плочка. При S21 тя сякаш е продължение на металната рамка и дори наподобява допълнително прикрепен модул. Съставена е от три сензора, като за тях не се споменава нищо. 

Освен дисплеят, гърбът на Galaxy S21 също ще бъде плосък.

Samsung Galaxy S21

Друга любопитна информация от същия източник е, че догодина премиерата на моделите Galaxy S21, Galaxy S21+ и Galaxy S21 Ultra ще бъде изтеглена с месец по-рано и се говори, че ще се състои през януари. 

Източник/ци: nixanbal.com, it.dir.bg

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар