Появиха се неофициални изображения на предполагаемия Galaxy Note 8

Технологии
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Нови кадри и видео на 3D макет разкриват дизайна на предполагаемия Galaxy Note 8. Първият смартфон с двойна камера на Samsung се очаква да бъде представен в края на август, но вече знаем почти всичко за него, а сега остава да разберем доколко близки с реалността са тези изображения. 

3D рисунките тук не са официална собственост на Samsung, а създадени на база скици и данни за размерите на устройството. 

Samsung-Galaxy-Note8 4-1068x605

Изображенията показват очакваната двойна камера на Note 8, наличието на стилус, скенер на ириса и голям двойноизвит дисплей с тънки рамки, за който се очаква да бъде с 6.3″ диагонал в разгънато състояние. 

Samsung-Galaxy-Note8 7-1068x605

Кадрите по-горе бяха разпространени от сайта 91mobiles.com през акаунта на популярния @onleaks, но @evleaks също сподели снимка на Galaxy Note 8. И тук идва противоречието помежду им, тъй като при последната двойната камера е позиционирана вертикално, а не хоризонтално. Освен това камерата на първите изображение изпъква твърде много от тялото, което Samsung вече избягва.  

Като че ли бих се доверил повече на Еван Блас и снимката отдолу, но кой е действителният вид на Note 8 ще разберем скоро. 

Note 8

Източник: nixanbal.com

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Вижте още
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар