Появиха се снимки на предполагаемия нов Galaxy Fold от Samsung

Технологии
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Заедно с Galaxy S11 през февруари се говори, че Samsung ще обяви новия си смартфон със сгъваем дисплей, който ще се отличава от оригиналния Galaxy Fold с по-компактни размери. Снимки на подобно устройство сега се появиха в китайската социална мрежа Weibo, като според някои източници тъкмо това е новият сгъваем модел на южнокорейците. 

Новият Galaxy Fold ще има по-компактни размери и целта му ще бъде чрез сгъваемия дисплей да направи стандартен смартфон наполовина по-малък. Нещо подобно направиха и Lenovo с преродения Motorola RAZR. 

От снимките тук се вижда двойна основна камера и изрязана в екрана камера за селфита. На външния корпус има индикация за заряда на батерията и часа, но не е съвсем ясно дали екранът е по-голям или просто малко прозорче за тази базова информация. 

Screenshot 2019-12-19 at 12.17.48

По-ранни слухове от източници на Bloomberg твърдяха, че новият Fold ще има 108 МР основна камера, каквато очакваме и от Galaxy S11. 

Очакванията са цената на този модел да е значително по-ниска от оригинала – всъщност повече от наполовина по-надолу или около $845 (оригиналният Galaxy Fold се продава за близо $2000). 

Източник: nixanbal.com

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Вижте още
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар