Появиха се 3D макети на iPhone 13 Pro Max и iPhone 13 mini

Технологии
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Остават около 5 месеца до премиерата на следващото поколение смартфони от Apple, но слуховете отдавна започнаха да заливат мрежата. Днес имаме нещо повече – 3D макети на два от новите iPhone-и, които дават ранна информация как ще изглеждат те и какви ще са разликите спрямо серията iPhone 12. 

От видеото на EverythingApplePro става ясно, че iPhone 13 Pro Max ще има леки промени по плочката на основната камера, която вече ще бъде абсолютен квадрат, но по-важното – по-голяма заради по-големите обективи, които ще включва. 

Очаква се Apple да използва отново тройна основна камера, но с доста по-големи обективи, а също и с по-голям отвор за LiDAR скенера, който може би ще получи някакви нови функции или подобрения в работата. 

Screenshot 2021-04-16 at 15.33.25

Освен това се потвърждава, че ночът в горната част на дисплея няма да изчезне, но ще бъде с по-малки размери, което ще бъде възможно благодарение на изместване на слушалката непосредствено до рамката. 

В същото видео ще видите и 3D макет на най-компактния iPhone 13 mini. При него ключовата разлика в дизайна е, че обективите на двойната основна камера ще бъдат разположени по диагонал, а не един под друг, както при iPhone 12 mini. 

Screenshot 2021-04-16 at 15.07.35

Това второ поколение на mini вероятно ще бъде и последното, тъй като според информация на анализатора Минг-Чи Куо от 2022 г. този най-малък модел ще отпадне от портфолиото смартфони на Apple. Причината, разбира се, е ниският интерес към iPhone 12 mini.

Както ще чуете и във видеото – 3D макетите са създадени с 3D принтер на база данни за размерите и дизайна, изпратени към производителите на калъфчета за iPhone. 

Източник/ци: nixanbal.com, it.dir.bg

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар