Появи се изображение на Xiaomi 12S с логото Leica до камерата му

Технологии
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Xiaomi току-що обяви партньорството си с Leica и потвърди, че през юли ще представи първия смартфон, плод на това сътрудничество. Слуховете предполагат, че това ще е флагманът Xiaomi 12 Ultra, но в интернет пространството се появи ново изображение на Xiaomi 12S, чиято камера изглежда също е разработена в партньорство с Leica.

Xiaomi 12S и 12S Pro вече бяха забелязани в база данни с IMEI номера миналия месец, което предполага, че официалната им премиера не е далеч.Според слуховете Xiaomi 12S ще бъде базиран на новия флагмански чипсет на Qualcomm Snapdragon 8+ Gen 1, който беше представен миналата седмица.


xiaomi 12s

Задната му камера, върху която е фокусирано новото изображение, изглежда идентична с тази на Xiaomi 12, но логото на Leica предвещава интересни подобрения. 

Възможно е ъпгрейдът спрямо Xiaomi 12 да се изчерпва основно с обновения чипсет и намесата на Leica по камерата, което ще остави отворена вратата за още по-високо позиционирания премиум модел Xiaomi 12 Ultra. Детайли за плановете на китайската компания обаче тепърва предстои да научим. 

Източник/ци: nixanbal.com, it.dir.bg

Коментари

Коментара


There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар