Появи се информация за Xiaomi 12s Pro

Технологии
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Само преди дни Xiaomi представи и на европейския пазар своите топмодели в серията 12, но изглежда предстои да видим още няколко модела от нея. Последните слухове сочат, че компанията подготвя Xiaomi 12s и 12s Pro, като вторият ще се захранва от все още необявения чипсет Snapdragon 8 Gen 1+ на Qualcomm. 

Xiaomi 12s и 12s Pro са забелязани в база данни с IMEI номера, като моделите им са съответно 2206123SC и 2206122SC. Според слуховете техните кодови имена са “diting” и “unicorn”. @Shadow_Leak пък днес сподели в Twitter, че Xiaomi 12s ще пристигне със Snapdragon 8 Gen 1, а 12s Pro ще се захранва от подобрената версия на процесора – Snapdragon 8 Gen 1+.Тези два модела са новост за новинарския поток, но преди това се предполагаше, че на Snapdragon 8 Gen 1+ ще се базира премиум моделът Xiaomi 12 Ultra, който все още не е представен. Възможно е Xiaomi 12s Pro да се окаже негова ребрандирана версия за определени пазари, но остава въпросът какво стои зад 12s.


Очаква се Xiaomi 12 Ultra да дебютира в следващите месеци и освен по-мощен и енергоефективен чипсет, да предложи подобрения и по камерата.

Липсват повече подробности за Xiaomi 12s и 12s Pro, така че ще трябва да изчакаме, за да разберем дали те ще дебютират в световен мащаб или ще са предназначени за определени региони.

Източник/ци: nixanbal.com, it.dir.bg

Абонирайте се за Informiran.net!
Последвайте нашия Telegram канал: https://t.me/informiran

Коментари

Коментара

loading...There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар