Появи се информация кога Apple ще представи iPhone 12, AirPods Studio и новите модели MacBook

Технологии
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Apple вече организира своето септемврийско събитие, на което представи два модела Apple Watch и две версии на таблета iPad. До края на годината обаче се задават още доста премиери от Купертино, сред които смартфоните от серията iPhone 12 и първите компютри Mac със собствени процесори Apple Silicon. Днес имаме неофициална информация кога се очакват тези и още анонси. 

iPhone 12 Pro и iPhone 12 Pro Max ще се забавят на пазара до ноември

Започваме със смартфоните от серията iPhone 12, които ще бъдат цели 4 модела. Профилът @k_o_m_i_y_a в Twitter сподели, че събитието ще се състои през октомври, като по-ранна информация вече посочи седмицата, започваща на 12-ти. Според @k_o_m_i_y_a Apple действително ще забави два от своите смартфони, като това ще бъдат iPhone 12 Pro и iPhone 12 Pro Max. Дебютът им на пазара ще се състои чак през ноември. Това означава, че дотогава феновете ще могат да се докоснат единствено до по-достъпните iPhone 12 mini и iPhone 12. 

На събитието за представянето на iPhone 12 ще бъдат обявени и новите AirTags, за които се говори от месеци. 

След октомврийското iPhone събитие още в същия месец Apple ще пусне прессъобщение до медиите, с което ще обяви изцяло нов продукт. Става въпрос за слушалките тип диадема AirPods Studio, чийто дизайн се появи наскоро в неофициални изображения. 

Следва още една премиера, само че вече през ноември, когато Apple ще обяви нов MacBook, MacBook Pro и iPad Pro – вероятно всички те ще използват собствените процесори на компанията. Знаете, че по-рано тази година Тим Кук вече обяви, че планира преход от Intel към Apple Silicon за основните чипове в компютрите им, като тази промяна ще засегне всички серии и ще се случи през следващите две години. Тогава получихме обещание първият Mac с Apple Silicon да дебютира до края на 2020 г. и ето че това скоро ще бъде факт. 

Освен всичко изброено дотук, от Apple очакваме също нов домашен говорител със Siri (HomePod Mini), както и подложка за безжично зареждане AirPower. 

Всичко това, разбира се, не е потвърдена от Купертино информация, така че тепърва очакваме анонсите за всяко от събитията и ще проследим дали подробностите тук ще се окажат верни. 

Източник/ци: nixanbal.com, it.dir.bg

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар