Появи се ново предположение за дизайна на Samsung Galaxy S22 Ultra

Технологии
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Слуховете около следващите флагмани на Samsung от серията Galaxy S22 се носят вече няколко месеца, като досега видяхме различни версии за дизайна на устройствата. И докато за S22 и S22+ се очаква да запазят до голяма степен дизайна на S21, при S22 Ultra се говори за драстична промяна във визията. Днес имаме нови изображения, които може би разкриват финалния дизайн на премиум модела. 

След като досега видяхме предполагаем дизайн за Galaxy S22 Ultra с Р-образно разположение на сензорите на основната камера, както и такова с два острова, днес макетите са съвсем различни. 

Samsung Galaxy S22 Ultra

Според информация, потвърдена и от популярния @universeice чрез изображенията на холандския Lets Go Digital, новият премиум флагман на Samsung ще има т.нар. капковидно разположение на обективите на основната си камера. Това означава, че те няма да бъдат обособени в плочка или остров, както досега, а ще излизат директно от корпуса.

Samsung Galaxy S22 Ultra

Все така се очаква Galaxy S22 Ultra да предлага основна, ултраширока и две телефото камери – една с 3х оптично приближение и една перископна с 10-кратно оптично приближение. 

Останалата част от дизайна на Galaxy S22 Ultra изглежда ще напомня на моделите Galaxy Note, тъй като, както се говори, те ще бъдат обединени. Тъкмо затова се очаква S22 Ultra да има и вграден в корпуса си стилус – за първи път извън серията Note. 

Премиерата на S22, S22+ и S22 Ultra би трябвало да се състои в началото на 2022 г., като все още не е ясно дали това ще се случи през януари, както тази година, или през февруари, както беше преди. 

Източник/ци: nixanbal.com, it.dir.bg

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар