По времето на dдиктатурата на ГЕРБ са закрити 420 училища и са построени 431 джамии

Без категория
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

“По времето на ГЕРБ са закрити 420 училища и са построени 431 джамии !

Това за съжаление на цяла България са цифрите и ако си мислите, че нещата не са чак толкова сериозни не забравяйте, че на всеки един час 8 Българи напускат България. Тъжно но факт в Европейска България, която след по – малко от седем дена трябва да поеме председателството на Европа.

Какво точно може да председателства най – бедната, най – корумпираната и най – обезлюдената страна в Европа все още на българите не им е ясно, но за сметка на това почти всички политически партии в България се готвят да покажат на Европейците една истинска европейска държава.
Държава в която правосъдието отдавна е станало подвластно на властта, а медиите всяка година тъжно отчит факта, че в България нямало Свобода на Словото.

Само на 200 км от София в посока Румъния и Сърбия се намира най – бедният регион на Европа в който ако не работиш общински чиновник, няма начин да получаваш повече от 350 лева заплата.

Всичко това можеше и да не е така, стига българските управници в лицето на Партия Герб и техните коалиционни пратньори в предишното правителство от Реформаторите, сега от Обединените Патриоти, мислеха поне малко за хората в България,а не как да угодят на своите икономически кръгове.

Само в България има над 1,5 милиона работещи бедни и само в България има над 2 милиона пенсионери живеещи с пенсия от 200 лева много под сумата нужна, за да преживява човек нормално на месец, която според Статистиката в България се е равнявала на 537 лева за месец. Според последните изследвания 5.4 милиона българи живеят под прага за бедност и не могат да си позволят неща от първа необходимост.

Как оцеляват хората в България е въпросът, който трябва да бъде поставен от всички Европейски медии и защо в страна членка на ЕС се допуска постоянно да не се спазват Евродирективите и да се крадат пари от Еврофондовете.
През последната една година над 100 000 българи са Емигрирали от България, а раждаемостта е по – ниска дори от времето на Втората Световна война.

Това е България, страната която поема Европа и накрая може да се окаже, че шест месеца Европа също като нея е летяла към бездната през тези шест месеца на автопилот. Нещо в което българските политици са убедили всички по света, че умеят най – добре, да летят към бездната с цялата си нация и то безнаказани за безумните си решения.

Източник: xaknews.blogspot.bg

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Вижте още
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар