Промяната

По време на надлъгването за ново правителство от Продължаваме промяната са предложили на БСП и Демократична България смяна на местата на Кирил Петков и Асен Василев

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

По време на надлъгването за ново правителство от Продължаваме промяната са предложили на БСП и Демократична България смяна на местата на Кирил Петков и Асен Василев, научи 19 минути от масата на преговорите. Рокадата на царя и царицата в партията фактически няма да доведе до никаква промяна.

Така става още по-безсмислена опорката на Корнелия Нинова, че едва ли не смяната на Петков е нещо като наказание по повод изгонването на руските дипломати – политиката изобщо няма да се промени, а Василев е и по-голям ястреб от политическата си половинка.

Според нашия източник от преговорите на практика коалиционните партньори не са изразили забележки по този повод и са оставили решението на мандатоносителите. Това е причината генерал Атанас Атанасов да заяви, че БСП не само не е против евроатлантическите антируски действия на кабинета, но твърде и всецяло стои зад тях.

Радостина Тонева

Коментари

Коментараloading...
There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар