По-достъпният OnePlus 9R може да не се появи в Европа

Технологии
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Още преди месеци се заговори, че тази година серията смартфони OnePlus 9 на китайския производител ще включва три модела. Един от тях щял да бъде по-достъпен, като финално чухме, че ще се нарича OnePlus 9R. Сега обаче се оказва, че в Европа може да не получим и трите устройства. 

Шефът на OnePlus, Пийт Лау, е дал интервю за сайта news18, в което се споменава единствено, че OnePlus 9R ще бъде наличен на индийския пазар. Разбира се, причината може да е защото сайтът се фокусира върху този пазар, но се появиха редица препечатки в световни медии, включително The Verge, че 9R може да остане ексклузивен модел само за Индия. 

Колкото до самия смартфон – посочва се, че той ще бъде с качествата на премиум модел, но на по-достъпна цена. Акцент ще бъде гладката работа, което със сигурност включва добър процесор, макар и може би не най-добрия, а също и висока опреснителна честота на дисплея. 

Апаратът ще поддържа и 5G. 

Очакваме премиерата на OnePlus 9 и OnePlus 9 Pro на 23 март, а дали OnePlus 9R ще се появи с тях и ще бъде ли предназначен за световния пазар или само за Индия – предстои да разберем. 

Източник/ци: nixanbal.com, it.dir.bg

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар