По-евтините Apple Vision Pro може да изискват задължителна връзка с iPhone или Mac

Технологии
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Преди дни чухме, че Apple планира да забави наследника на Vision Pro и вместо него да пусне по-опростен модел очила за смесена реалност, които да са по-евтини и да достигнат до по-широк кръг потребители. Сега се появи информация, че един от начините това да бъде постигнато е чрез изискване за връзка с iPhone или компютър Mac. 

Очаква се по-достъпният модел Vision Pro да разчита на постоянно свързан iPhone или Mac, което да позволи на Apple да изнесе процесорната мощ извън очилата и да разчита на чипа в свързания смартфон или компютър. 

Друг начин да се постигне по-ниска цена ще бъде по-тясното зрително поле, твърди Марк Гърман от Bloomberg. 

Източникът потвърждава, че този по-достъпен модел Vision Pro се очаква на пазара до каря на 2025 г., или поне това е целта на Apple към момента. 

accessories  et6yc9y3xvu6 large 2x

И въпреки че прекият наследник на Apple Vision Pro е отложен за по-напред във времето, американската компания ни най-малко не се е отказала от него. Това устройство вътрешно се нарича N109 и от него се очаква още по-мощен процесор и подобрения по външните камери. Търси се начин Vision Pro 2 да бъдат по-леки и по-удобни – основна критика при първия модел. 

Остава въпросът дали Apple ще успее да пребори предизвикателствата пред по-достъпната версия на Apple Vision Pro и до каква сума в крайна сметка ще бъде смъкната крайната му цена. 

Източник/ци: nixanbal.com, it.dir.bg


Коментари

Коментара

There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар