По мафиотски: Социален заместник-министър намаза 250 000 лева от държавата. 60% за Бойко

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Министерството на труда и социалната политика е наброило на свой заместник четвърт милион лева. Солидната сума е дадена на Центъра за психологически изследвания (ЦПИ). Негов началник е Адриана Симеонова, която същевременно е и заместничка на министър Деница Сачева.

 

Министерство, което се прочу с това, че вечно няма пари за децата с увреждания, че прецаква без да му трепне окото по оскърбителен начин около 400 хиляди пенсионери с пълен осигурителен стаж, чиито пенсии след поредните промени падат под 300 лв. за сметка на увеличението на минималните и за какво ли още не за хората – все няма пари.

Разкритието за тези 250 хил. лева

е на сайта 19min.bg., който твърди, че членската маса на това НПО на зам.-министърката е фантасмагория. И никога не е проверявано от социалното министерство, защото е в ресора тъкмо на Адриана Стоименова. Как пък не е тръгнала да проверява сама себе си, като знае предварително резултатът от проверката.

Тази сладка награда обаче не е случайна.

Миналата година Адриана Стоименова се изяви като открит враг на протестиращите майки. Позицията на правителството на Бойко Борисов.

Цифрата изскача от данни на Министерския съвет. Но това не е всичко. Предишно разследване на сайта показва как същият този Център за психологически изследвания става собственик на

къща от 120 кв. метра само срещу смешните 10 хил. лева

– колкото за една кола на старо, на площад “Александър Батемберг” на пъпа на столицата. Тогава областната администрация на София е в ръцете на Догановото ДПС.

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар