„По-силни от хаоса”? Водачът на ГЕРБ в Плевен Валери Лачовски – разследван от КПКОНПИ за семейния октопод в Кнежа

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Предизборният слоган на глутницата ГЕРБ за вота на 14 ноември е „По-силни от хаоса”. Вероятно гербопитеците имат предвид „По-силни от закона”, защото в листите на Баце в Плевен има разследван от КПКОНПИ за източването на бюджета на град Кнежа.

Печално известният водач на листата на ГЕРБ в Плевен Валери Лачовски е на мушката на комисията на близкия до Мутрата Сотир Цацаров за фамилния октопод, с който изсмуква финансите на Кнежа, за което първо Narod.bg алармира. Затова и очакваме с интерес дали под крилото на Цацаров октоподът на фамилията Лачовски няма случайно да се спихне до обикновена цаца?

Гербаджията, който вместо кандидат-депутат, трябва да е подсъдим, е спретнал следната схема:

брат му Илийчо Лачовски е кмет на Кнежа, майка му Йорданка Лачовска притежава медицинската лаборатория в общинската болница (в която „случайно” Валери е прокурист), а жена му пък „пази” всичко в града със своята частна охранителна фирма „Димакс секюрити” ООД.

И още – уволнената за некадърност и нула свършена работа шефка на Българската агенция за инвестиции (БАИ) Десислава Трифонова, поставена на поста по времето на диктата на ГЕРБ, сега се ослушва за нова службица с хубава заплата и никаква работа, отново под крилото на гербопитеците.

Трифонова е известна като любовница на крадливия шеф на Държавен фонд „Земеделие” Васил Грудев, който я „командирова” за шефка на БАИ. След като през май служебният кабинет я напъди, Трифонова, прочула се с дънковото си яке за 2000 лева, се върна във фонда, но за кратко – излетя и оттам барабар с любовника си.

Трети случай – Петя Веселинова Митрашкова, общински съветник втори мандат от гражданската квота на ПП ГЕРБ в Червен бряг, титулувана педагог, в момента се пазари за директор на детска градина в Червен бряг.

Защото в ГЕРБ са „по-силни от хаоса” с безработицата, налазила некадърните им калинки след падането от власт на мутрата Бойко, завършва сигналът до Narod.bg

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар