По-старите смартчасовници на Samsung получават ъпдейт с екстри от Galaxy Watch 4

Технологии
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Samsung обяви, че пуска ъпдейт за някои по-стари модели смартчасовници, с който добавя към тях част от екстрите, въведени с най-новото поколение Galaxy Watch 4. Актуализацията касае моделите Galaxy Watch, Galaxy Watch Active, Galaxy Watch Active 2 и Galaxy Watch 3.

Разпространението на ъпдейта започна от 15 ноември, като ще варира според пазарите и ще тръгне първо за версиите без LTE свързаност. Изисква се потребителите да са актуализирали приложението Galaxy Wearable и плъгина Galaxy Watch до най-новите им версии.

04 galaxy watch software update new watch face

 

По-незначителна промяна са новите лица за часовника. Предходните смартчасовници на Samsung ще получат 10 нови визии, дебютирали с Galaxy Watch 4. Някои от тези нови лица позволяват да бъдат персонализирани.

01 galaxy watch software update fall detection

Друга новост с ъпдейта са по-фините настройки на функцията Fall Detection, която може да засича падане на носещия часовника и да извести с SOS сигнал предварително зададени контакти, които да се отзоват на помощ. Тази екстра ще бъде достъпна само за Galaxy Watch Active 2 и Galaxy Watch 3. 

02 galaxy watch software update group challenge

Обновлението ще включва и функцията Group Challenge, която позволява да предизвиквате свои близки и да се състезавате срещу или заедно с тях.

Подробности – цък. 

Източник/ци: nixanbal.com, it.dir.bg

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар