ПП за записа: Странно е, че излиза след като Василев разкри плановете на Борисов и Пеевски – Политика – България

Главните новини
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Разпространените “записи” са пореден опит за кална кампания срещу “Продължаваме промяната”. Вместо с политически аргументи, кампанията се води с манипулирани записи и внушения през съмнителни медии – това се казва в позиция на ПП, публикувана в страницата на партията във Facebook. 

Тя гласи, че “такава лъжа и внушение е употребата на имена, които отдавна служат за компрометиране при всяка ситуация”. Отбелязват и че “в записите със съмнително качество се чуват накъсани фрази и изрази, удобно подбрани за създаване на определени внушения“. 

Според ПП е “показателно, че въпросните записи се разпространяват повече от година след събитията, за които се твърди, че са записани”. 

“Намираме за много странно и съвпадението с интервюто на един от съпредседателите на ПП Асен Василев, в което той разкри плановете на ГЕРБ-ДПС за желанието на Бойко Борисов да бъде президент, а Делян Пеевски – премиер”. 

От партията на Кирил Петков и Асен Василев смятат, че са подслушвани техни партийни заседания и срещи и призовават, ако ДАНС и службите наистина не са замесени, да последва тяхна реакция.

“Нямаме какво да крием – не сме откраднали пари в чували от магистрали, не зме изнудвали и рекетирали бизнеси. Използвахме и да призовем нашите симпатизанти за подкрепа, защото само с тяхната помощ можем да се противопоставим на мръсната машина. Чуваме техните притеснения да застанат с лицата си, за да не станат и те обект на атаки”, се казва още в позицията на ПП. 

Източник: inews.bg


Коментари

Коментара

There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар