бедни бедност баба

Правителството иска да има 150 хиляди здрави пенсионери. За останалите няма ваксина, а те са близо два милиона.

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Е, вече е ясно, че това правителство иска да има 150 хиляди здрави пенсионери. За останалите няма ваксина, а те са близо два милиона.

Колко ще е щастлив Б.Б., ако наистина в страната мяткат крачоли сто и петдесет представители на третата възраст. А иначе вече започна активната ваксина в душите на учениците. Те не трябва да знаят истината за миналото, а това ,което им казват продажните историци.

Старческата ваксина – с нея и без нея. Ала другата е жестока, защото осакатяват паметта на поколения. И пак в действие се вкарва принцип номер едно в управлението на ГЕРБ – разделянето на нацията.

Тези ученици, които сега ще им размътят главите, утре ще се опълчат яростно на по-възрастните поколения, които знаят и пазят спомена за ОНЯ период.

Може да не бил идеален, но пък за масовия българин даваше сигурност, социално спокойствие и най- важното: беше укротена гражданската злост на едни към други. Сега, след десет години управление, ГЕРБ нямат и хабер от демографската катастрофа, от геноцида към пенсионерите, нямат и не искат да имат поне елрементарна програма за справяне с бедността. Защото се грижат за каймака на обществото, за онези десетина процента с издути портфейли.

Ваксината за младите е чудовищна и това обрича България на ожесточено бъдеще

Стефан Северин

Абонирайте се за Informiran.net!
Последвайте нашия Telegram канал: https://t.me/informiran

Коментари

Коментараloading...
There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар