Правителството освободи заместник на Стойчо Кацаров – Политика – България

Главните новини
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Правителството освободи заместник на Стойчо Кацаров

inews.bg/Марио Евстатиев

Служебният премиер Стефан Янев изненадващо освободи от поста му заместник-министъра на здравеопазването Димитър Петров. В съобщението на правителствената информационна служба не се посочват мотиви за решението.

Петров стана заместник на министър Стойчо Кацаров при сформирането на служебния кабинет, начело с премиера Стефан Янев. Петров е бил директор на НЗОК в периода 2003-2004 г. След това развива консултантска дейност в областта на здравното осигуряване, управлението на лечебни заведения, здравния мениджмънт, лекарствената политика и оценката на здравните технологии. Бил е съветник и главен експерт на Българския лекарски съюз по рамковото договаряне, подуправител на НЗОК, както и външен експерт-съветник по оценка на здравните технологии към касата. Димитър Петров е участвал в управлението и контрола на няколко лечебни заведения и на тъканната банка.

По-рано тази седмица бяха освободени от постовете им и други двама зам.-министри – на туризма Мария Белколева и на младежта и спорта Валентин Гичев.

Източник: inews.bg

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар