Правосъдният министър на Слави канел студентки по жартиери в кабинета си

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Номинираният за правосъден министър от Има такъв народ Момчил Иванов блесна не само с правопис, ругатни по адрес на Демократична България, а и с похотлива същност, ако се съди по чатове, които си е разменял с приятна дама, негова студентка преди време.

 

Редакцията на Lupa.bg разполага с поредица пиперливи скрийншотове от онлайн комуникацията на адвоката от Велико Търново, но запазва в тайна името на дамата, привлякла вниманието на Иванов. Не е ясно от кога датират въпросните съобщения между тях, но може да се направи предположение, че тогава той е бил неин преподавател.

“Да не се наложи да преразгледам оценката”, пита той младата дама, а тя му отвръща, че няма нищо против. В крайна сметка Иванов я кани “на червения килим” в кабинета си, с изричното условие да е по жартиери. “Слагай жартиерите и ще видиш”, пише похотливецът, но момичето явно се стряска от дръзкото преподавателско отношение и отвръща скромно: “Ехе-е-е, много смело, за едни оценки…”

Иванов е роден през 1976 г., практикува адвокатурата си Велико Търново, където през 2019 г. е избран за областен координатор на политическия проект на Трифонов. Преподавал е във Великотърновския университет в катедрата по Частноправни науки. Името му вече липсва от списъка на академичния състав на ВТУ. Между 2009-2012 г. е бил хоноруван преподавател в Стопанската акдемия в Свищов “Димитър Ценов”. През 2014 г. се явява като кандидат на депутатската листа на партия “Република БГ”, учредена година по-рано от финансиста Георги Василев (тогава партията спечели 0,58% от гласовете на парламентарния вот).

Момчил Иванов е депутат от ИТН за първи мандат, като влезе от второ място в листата на партията от МИР-Велико Търново (след водача Андрей Чорбанов).

Малко след като изтече публикацията му с острия език спрямо ДБ, Иванов закри профила си в социалната мрежа.

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар