Кирил Петков, Прокопиев

Преврат! Бойко, Костов, Прокопиев сядат заедно на софрата, за да се спасят от Гешев и да воюват с Радев

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Бойко, Костов, Прокопиев сядат заедно на софрата, за да се спасят от Гешев и да воюват с Кремъл и с Радев

Борисов и Промяната написаха кабинета. Утре ще го внесат на Радев, а след това стягат протест за взимане на страха. Очакват се платени тълпи и жълтопаветни либерали от офисите на Нексо и Капитал, които ще се сражават за честта на Бойко Борисов.

Както написа BNEWS ГЕРБ взима вътрешните работи и външната политика чрез ротираната с Денков Габриел плюс екологията. МВР министър става Калин Стоянов от ГДБОП, назначен за шеф от Бойко Рашков, но лоялен към другия Бойко, защото отказал да му сложи белезници при ареста пред внуците му. ДПС взима двама от министрите, включително земеделието заедно с ГЕРБ, а Иван Костов правосъдното министерство и отбраната чрез верните си генерали Екатерина Михайлова и Тодор Тагарев. Асен Василев ще държи ключа от касата с парите по ЛИЧНАТА МОЛБА на Бойко Борисов, за да си гарантира лоялността на Харвардските измамници. Строителството ще се оглави от човек на ПеПетата формално, а под него ще вършеят ГЕРБ. Транспортът отива при Промяната през човека на Кирил Петков Геоздейков. Борисов работел повече с Асен Василев, защото предпочитал неговата мъжка лоялност, както и с неговия набор татко Петко, бащата на Кирил Петков. Асен Васикев бил против ареста на Борисов миналата пролет. Ключово за всички е да отбият Радев от финансовите потоци от ЕС и да го предсравят като прокремълска марионетка и узурпатор на власт.

ГЕРБ и Промяната връщат мандата на Радев по куриер на НС

ГЕРБ и Промяната обмислят да върнат мандата по куриер от парламента и след това да обсадят Радев с жълтопаветни агитки, за да му отмъстят за унижението, което нанесе на Денков.

„Стипендиантът” Дайнов по НОВА
НЮЗ: “В това правителство цялата власт ще е в ПП/ДБ. ГЕРБ не бива да бъдат допускани до властта и да усвояват каквито и да е средства. От тях се иска само да подкрепят едни евроатлантици, каквито са „Продължаваме промяната” и Демократична България. Така може би и те ще станат евроатлантици”. Според него, „слагаме край на мутренско-феодалния модел, демокрацията сега настъпва”.
Бог да пази България от такива „евроатлантици” като ПП/ДБ и от проповядваната от тях „демокрация” според т.н. запис.
Оставям ви да размишлявате….

Дани Христова


Коментари

Коментара

There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар