Превръщаме се в полицейска държава в най-лошия смисъл на думата.

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

На Територията отново се предлагат абсурди. ДАНС да имала достъп до регистрите на Министерство на образованието, за да следяла за радикализъм.

Е, това вече ме вбеси. Откъде накъде службите ще следят децата ни? При положение, че по гетата в Пазарджик и Пловдив си ходят ислямисти и реват, че ще колят гяури, службите тръгнали децата ни да разузнават! Какво ще научите? Какви са им оценките? Дали са ходили на училище? Кога има родителска среща и с какъв успех са? Откъде накъде?

ДАНС бяха уведомени от родителите на ученика, който уж бил терористи. Не службите го разбраха, а били уведомени от загрижени родители. ДАНС пропуснаха най-срамния и голям пробив в защитата на личните данни от НАП, като ако хакерът не се беше похвалил в мрежите, можеше и него да пропуснат. Но иначе децата ни ще следят! Да припомня, че има и „тайни“ арести за деца до 24 часа. Много удобно, ако искаш да притиснеш родителите.

Всички бяха задължени да си докладват клиентите. Дружествата да си впишат действителните собственици. За да облекчим работата на ДАНС. Докато те следят кой плюе правителството в социалните мрежи. И изпълняват политически поръчки. Как да бъдем сигурни, че няма да използват децата ни? В България деца-терористи няма. А престъпниците управляват. Те са заплахата за националната ни сигурност. Ама са ви работодатели, нали?

Защо направо не поискате достъп и до регистрите на яслите и детските градини. Току-виж някое невръстно детенце крои пъклени планове да изклати правителството като го напръска с воден пистолет!

Превръщаме се в полицейска държава в най-лошия смисъл на думата.

Получаваме репресии и непрестанно следене, но без сигурността срещу битовата и икономическа престъпност. Защото службите и полицията пазят шайката, а не гражданите.

Поне децата ни оставете на мира!

Елена Гунчева

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар