Предателят Бойко пробутва СЕТА. Първо четене мина, в съюз с “врага” от ДПС

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:
Днес парламентът прие на първо четене едно от най-големите предателства – споразумението СЕТА.

Също днес –  в шизофреничен пристъп, депутати от ВМРО, които вчера спасиха правителството, излязоха да се срещнат с протеста срещу СЕТА.

Типичен пример как се лъжат избирателите – гласувайте ни, ние сме с вас, ама после ще пазим Бойко, и СЕТА ще си мине.

Народните представители от ВМРО Мария Цветкова, Александър Сиди и Искрен Веселинов се срещнаха пред парламента с протестиращи, съобщиха от пресцентъра на партията.
Депутатите са разговаряли с протестиращите и са ги призовали да бъдат активни, защото българското общество трябва да се събуди, за да не допуска актове, които не защитават националния ни интерес.
“На следващия протест трябва площадът да е пълен, да покажем, че България не иска СЕТА”, е призовал Веселинов протестиращите.
По-рано днес Народното събрание подкрепи ратификацията на Всеобхватното икономическо и търговско споразумение между Канада, от една страна, и Европейския съюз и неговите държави членки (СЕТА), като “за” гласуваха 110 депутати, 98 бяха против, а 7 се въздържаха. Народният представител от ВМРО и съпредседател на ПГ на Обединените патриоти Искрен Веселинов направи изказване от трибуната по процедурата “отрицателен вот” и призова обществото да бъде по-активно по темата, а депутатите, подкрепили ратификацията на СЕТА, да преосмислят вота си на второ четене, припомнят от ВМРО.
ПГ на “Обединените патриоти” гласува против, тъй като това е наше дълбоко идеологическо убеждение. Този начин на водене на политика, под диктовката на международния капитал на една отречена либерална идеология за нас е грешен, е казал Веселинов, цитиран в съобщението.
Той е категоричен, че така се създава поредната заплаха за България, за българския бизнес, за българските трудови хора в името само на една малка група, наричана често в международен план олигархия.
“Ще продължим да се противопоставяме на този начин на правене на политика и призовавам българите да бъдат по-активни и да се събудят, защото предстои второ четене на този законопроект. Тогава то трябва да бъде преодоляно именно чрез обществена активност, защото последиците за България могат да бъдат изключително неблагоприятни”, е посочил депутатът от ВМРО.
Той е призовавал всички народни представители, натиснали зеленото бутонче в подкрепа на ратификацията, да преосмислят вота си на второ четене.
Със СЕТА, чрез този начин на правене на международна търговия, българският национален интерес не е защитен, смята Искрен Веселинов.
Това обаче не му пречи да обича искрено Бойко Борисов, и вместо да свалят правителството, и така да спрат СЕТА, да си лапкат заедно – и с него, и с “корпорациите”, с които се борят…
източник: https://speednewsbg.blogspot.com/2020/01/blog-post_78.html

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар