Детски лагер край гората LuckyKids

Предимствата на езиковия лагер в планината | LuckyKids

България, Свободно време, Свят
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Всеки родител се сблъсква с предизвикателствата на дългите ваканционни дни, в които малчуганите скучаят, седят по цял ден пред електронното устройство, а за образователни дейности извън училище и дума не може да става. Все пак има едно магическо място, което предлага развлечения сред природата и обучение по английски, и то по време на ваканциите – езиков лагер “Лъки кидс”.

Международният детски езиков лагер “LuckyKids” е създаден през 2012 година и е една от невероятните програми на апартхотел Лъки Банско СПА & Релакс. Добре дошли са деца от 5 до 15 години, като за най – малките се допуска придружител. Предлага се неповторима среда, англоезично обучение, както и незабравими приключения сред природата.

Програмата на лагера е съобразена със световните тенденции в лагерното обучение и на края на това приключение децата си тръгват с широка усмивка, невероятни спомени и желание отново да се върнат следващата ваканция.

 

В този езиков лагер знания се придобиват чрез интерактивни методи, които намират баланса между игра и учение. Екипът се състои от прекрасни професионалисти, които произхождат от англоезични държави. Чрез съвременни методи те успяват да разгърнат потенциала у всяко дете, да възпитат емпатия, любов към природата и комуникативност. Освен чуждия език, децата успяват да научат много за себе си и за българската природа.

Езиков лагер – забавление, това е най – точната формула, която описва “LuckyKids”. Но от съществена значимост е да се отбележи, че екипът се е погрижил и за категоричната безопасност на децата по време на престоя им. Заниманията протичат под зоркия поглед на професионалисти, а физическите активности са водени от квалифицирани инструктори и треньори.

 

Грижите за децата са непрестанни, като по време на лагера те използват базата на петзвездния хотел “Лъки Банско”. Всички помещения в хотела са съобразени с пребиваването им, а на всеки етаж, на който се настаняват деца, задължително има настанени аниматори, и преподаватели, които се грижат за безопасното и спокойно пребиваване на малчуганите.

На фокус е и опазването на здравето на лагерниците. Налична е квалифицирана медицинска помощ денонощно, а ако възникне нужда от намесата на лекар, родителите биват уведомявани незабавно. За професионалистите от “LuckyKids” детето е най – важно! Именно за да се запознаят със спецификите на всеки кандидат-лагеруващ, родителите попълват подробен въпросник при постъпването на детето, за да премине приключението безпроблемно.

Забавленията и активностите са много и разнообразни. Минимумът на пребиваване на открито е четири часа всеки ден. Децата могат да се насладят на конна езда, пейнтбол, колоездене, планински преходи. Ползите от тези занимания са толкова много! Освен чистия въздух, отборните занимания, опознаването на природата, децата укрепват физически, успяват да преоткрият света около себе си, който преди това е бил скучен и еднообразен.

 

Заниманията на закрито също допринасят за добрия тонус. По време на курсовете йога на децата се показват конкретни физически упражнения, чрез които се учат на търпение, самоконтрол, правилно дишане. За запалените по кулинарията има курсове с професионалните готвачи на хотел “Лъки Банско”, които споделят интересни и лесни за изпълнение рецепти. Плуването е другата активност на закрито, която е не само забавна, но и много полезна за децата. Тя също се случва под зоркия поглед на инструктори.

Вечерите също са запълнени с емоции. За лагерниците се провеждат тематични партита, като отново образователният елемент е наличен : езиков лагер – забавление – обучение.

 

Здравословното и пълноценно хранене също е застъпено в програмата на лагера. Организаторите са помислили наистина за всичко! Дори детето да е със специален режим, той ще бъде удовлетворен.

 

След редицата забавления и угощения идва ред и на ученето. Обучението по английски се провежда в интерактивни зали, които са блестящо оборудвани. Те са предназначени за двете високи нива на обучение по език. За по – малките лагеруващи са предвидени зали с екран и компютър, но при тях обучението се случва на хартия. Целта на интерактивните методи е да покаже на подрастващите, че таблетът служи и за образование, не само за игри и социални мрежи.

 

Какво повече можете да искате за вашето дете – лято сред природата, съпроводено с редица активности, а и повишаване нивото на английския! Без капка колебания посетете сайта на лагера, за да попълните въпросника и да зарадвате своето дете с една незабравима ваканция. Записванията  вече текат! Побързайте!

 

Източник на изображения: Лъки Кидс

Коментари

Коментара

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар