Предполагаемият Huawei P50 Pro се появи предпремиерно с необичаен дизайн за камерата

Технологии
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Тази година не чуваме и виждаме почти нищо предварително за очаквания топмодел P50 Pro на Huawei, но този ден най-после дойде. Стив Хемерщофер, познат в Twitter като @onleaks, сподели изображения, които би трябвало да ни дават първи ясен поглед към дизайна на устройството. А той има един неочакван елемент, който го отличава от всички останали на пазара. 

От 3D макетите става ясно, че Huawei P50 Pro все така ще залага на стъклен гръб и метална рамка, извит към двете страни дисплей и централно изрязана в него селфи камера и фини рамки от всички страни. 

Очаква се екранът да е с диагонал около 6.6″, а размерите на тялото да са 159 x 73 x 8.6 мм или 10.3 мм при издутината на основната камера.

Huawei P50 Pro

А основната камера всъщност е акцентът в дизайна на Huawei P50 Pro, като изглежда коренно различно от предишния модел на компанията, а и от повечето останали на пазара.

Камерата на P50 Pro изглежда ще бъде позиционирана върху елипса, в която пък има други два огромни кръга. Толкова големи, че според източника във всеки от тях може да има по повече от един обектив. Това звучи доста странно, но на този етап не е и съвсем ясно дали предположението е коректно, така че очакваме финалния дизайн. 

Huawei P50 Pro

Очакванията са да видим премиерата на Huawei P50 Pro и останалите модели в серията до края на март, но компанията все още не е обявила събитие. 

Източник/ци: nixanbal.com, it.dir.bg

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар