Предпремиерни изображения на Google Pixel 8 Pro

Технологии
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Току-що излезе информация за сгъваемия Pixel Fold и за по-достъпния Pixel 7A, а сега имаме и изображения на предполагаемия Pixel 8 Pro – флагманът на Google, който очакваме през втората половина на 2023 г. Кадрите разкриват, че се задава лека промяна в дизайна.

Google изглежда ще запази цялостната визия за устройствата си и тази година, но корпусът вече ще бъде по-заоблен – нещо, което е в противоположна посока на тенденциите с по-равни страни и по-ръбати форми. Другата видима промяна е, че всички обективи са в един овал, докато миналата година перископната камера на Pixel 7 Pro беше отделена. При Pixel 8 Pro се вижда и нов сензор върху лентата с камерите на гърба, но не е ясно за какво ще служи той. 


Pixel-8-Pro-5K4-scaled

Апаратът ще има приблизително 6.52″ диагонал на дисплея и централно изрязана селфи камера, а покривното стъкло ще бъде плоско, вместо извито. Очакваните размери на тялото са 162.6×76.5×8.7 мм, като дебелината при камерата ще бъде 12 мм.

Google Pixel 8 Pro би трябвало да се базира на чипсет Tensor G3, произведен по 3-нанометров процес и базиращ се на все още необявения Exynos 2300 на Samsung. Това ще бъде сериозно подобрение спрямо 5-нм Tensor G2.

Pixel-8-Pro-5K1-scaled

Говори се, че Google ще разкрие първи официални детайли за Pixel 8 и Pixel 8 Pro на конференцията си за разработчици Google I/O на 10 май, но пазарният дебют за моделите се очаква наесен. Веднага след събитието обаче, в началото на юни, на пазара трябва да видим сгъваемия Pixel Fold и по-достъпния Pixel 7A. 

Източник/ци: nixanbal.com, it.dir.bg

Коментари

Коментара


There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар