Председателят на БЛС се скъса да хвали здравния министър

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:
Председателят на БЛС д-р Иван Маджаров се скъса са хвали здравният министър. Първо-нямал отношение към недостига на медицински персонал, второ-правилно прилагал мерките срещу коронавируса и трето – той поемал отговорност. Маджаров все пак призна, че ваксини няма.

Ето какво каза той по БТВ: „Коронавирусът не е заболяване само на възрастните. Има подмладяване на случаите, в които боледуват от коронавирус.

 

Продължаваме да са обучаваме, при децата заболяването протича по-различно – карат по-лека форма. Все още не сме се справили с борбата с коронавируса, иначе щяхме да празнуваме. Сега имаме повече лаборатории, легла, адаптирана система. Преди една година бяхме изправени пред нещо неизвестно. Кадровият проблем го повтаряме. Той не може да се реши с магическа пръчка от министъра. Прави се достатъчно, за да се посрещне тази криза.

 

Сега знаем много повече не само властите, но и всички ние като общество. Сегашното поведение на министъра е точно в тази посока. „Ако знаем, че ще вали градушка,  трябва ли да ни заключат насила? Не е решение насила да ни се налагат мерки. Ние не живеем в казарма“.

 

Електронният регистър, че е натоварен, показва, че той се ползва.  Но, че няма ваксина – няма. Това, че е поставена голяма част от спряната партида ваксини, означава, че проблем няма. Министърът поема своята отговорност“.

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар