Председателят на парламентарната група на “Има такъв народ” се извини на депутатка на ГЕРБ – България

Главните новини
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Председателят на парламентарната група на

Facebook/Има такъв народ

Председателят на парламентарната група на “Има такъв народ” Тошко Йорданов се извини на депутатката от ГЕРБ Росица Кирова, която е и бивша негова съпартийка:

“В изказването си от 23 април 2021г. в Парламента цитирах информация от сайта “Бивол” за съдружник на Росица Кирова наричайки го наркотрафикант. Позволих си да цитирам непроверена информация, действие, което е непривично за мен и моите колеги, за което искрено се извинявам.” Това написа Йорданов в сайта на партия “Има такъв народ”.

Росица Кирова бе областен координатор на партията на Слави Трифонов във Видин. Но бе изключена след като пи кафе с Бойко Борисов и той я вози в джипа си.

Онзи ден в парламента народната представителка обвини бившите си съидейници за това, че след референдума за мажоритарния вот не са направили нищо и затова нямат готов проект за закон за въвеждането му. В отговор Тошко Йорданов каза: “Изключително съм благодарен на ГЕРБ, че е при тях, а не при нас”. Той добави също, позовавайки се на сайта “Биволъ”, че Росица Кирова е съдружник на прочутия косовски наркобос Исмет Османи – Цури. “Честито, да ви е жива и здрава”, обърна се Йорданов към ГЕРБ.

Кирова използва правото на лично обяснение и отговори на Тошко Йорданов с думите: “Не смятам да се обяснявам на човек, който през живота си дърво не е посадил. Изключително много се радвам, че не съм от онези, които идват под строй на работа и им се забранява да говорят. А на кого съм съдружник, г-н Йорданов е видно от търговските регистри и не е тайна информация. Аз не съм извършила нищо престъпно и укоримо през живота си и това, че Вие според Вашите разбирания – и Вашия ръст, преценявате някои неща, е Ваше право”

След тези думи Тошко Йорданов и съпартийците му станаха на крака и подигравателно почнаха да аплодират, а Росица Кирова завърши изказването си с думите, че ще радва да се срещне с него в съда.

Тошко Йорданов

Източник: inews.bg

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар