Представяне на CAT S41 и CAT S31

Технологии
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Здравейте с първия следпразничен брой на “Първо по Дарик” за 2018 г.! С Мишо Дюзев започнахме ефира ударно, много здрав и супер тежко – буквално. Защото представихме новите смартфони на CAT, които издържат на всякакви неблагоприятни условия, включително на температури до -25 градуса. 

CAT S41 и CAT S31 бяха представени на изложението IFA 2017 в края на лятото, като вече се предлагат на българския пазар.

По-интересният модел е S41, като акцентът тук е огромната батерия с капацитет 5000 mAh, за която има специално кабелче и приложение за споделяне на енергия с други устройства. Можете да посочите колкото точно процента от заряда на S41 искате да прехвърлите на другия смартфон. 

При CAT S31 батерията пак е голяма – 4000 mAh, но без опция за споделяне на капацитета ѝ.

CAT S41

Разбира се, и двата модела следват духа на марката и са с висока защита от удар, вода, прах, екстремни температури и вибрации.

Цената на CAT S41 е около 880 лв., а CAT S31 се продава за около 600 лв. Цените са по-високи, отколкото на други смартфони със сходни спецификации, но тук се залага на по-висока устойчивост, която е безценна за някои определени професии.

За какво си поговорихме в “Първо по Дарик” #243 – вижте във видкаста по-долу…

Източник: nixanbal.com

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Вижте още
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар