Представяте ли си Манолова срещу Горанов на следващи избори?

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:
Мая Манолова тощу що започна кампанията си за следващите президентски или парламентарни избори.

В закон за бюджета – през преходни и заключителни разпоредби да променяш друг закон само за един автомобил на един човек си е постижение, дори и за такива олимпийци като ГЕРБ.

Така коментира Илиан Василев отнетия от омбудсмана автомобил на НСО и инициативата на Манолова да пътува с автобус и влак, където на прави приемни за граждани.

Ето какво каза още Илиан Василев:

 

Мая Манолова тощу що започна кампанията си за следващите президентски или парламентарни избори.

Заслужават си – подадоха и топка от глупост и тя разбира се ще я отиграе подходящо.

Защото всеки път когато тя пътува с влак или автобус или обществен транспорт ще среща хора, ще гради репутация, докато я сравнявате с хранениците на властта, които се возят с охрана и НСО автомобили.

Включително Доган и Пеевски. Не се заблуждавайте – НСО представя коли и без охрана. А тогава когато министри се отказват от охрана, те винаги получават допълнителни бюджети за покупка, поддържка, шофьор и т.н.

Може би е логично – дългото пребиваване на власт, особено на хора, без особен интелектуален и морален багаж, води до атрофия на базисни човешки и политически реакции. Надебеляват във всяко отношение.

Момчето от Свищов, който вече се позиционира като заместник за периода след Борисов, няма откъде да се научи на нормалност. От доста години живее в небесата на властта и си помисли, че всичко което изрече е бисер.
Изрече. Арогантност.

Нали си представяте Манолова срещу Горанов на следващи избори. Без Борисов тези хора са пътници, без него щяха да си останат в миманса на обществото.

Но това в закон за бюджета – през преходни и заключителни разпоредби да променящ друг закон само за един автомобил на един човек си е постижение, дори и за такива олимпийци като ГЕРБ.

Да повторя НСО трябва да се закрие.

Много по евтино е ако се даде допълнително целево възнаграждение за покупка на лични автомобили, които ползват за лични цели, плюс шофьори от гараж, при нужда, не само за един човек.

Коментари

Коментара


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар