Предстои да видим как Главатаря на ГЕРБопитеците ловко ще се укрива от спорове, сблъсъци и състезания с опонентите си

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Официалният старт на предизборната кампания е факт и кампанията отдавна върви с пълна сила. Съгласно закона. А това означава, че идва ред на дебатите между претендентите за 45-ия парламент.

Не че някои очакват да чуят нещо ново и извънредно, но такива са правилата. Предстои да видим как Главатаря на ГЕРБопитеците ловко ще се укрива от спорове, сблъсъци и състезания с опонентите си.

Ще видим още, че противниците на управниците няма да се възползват от ниската обща и политическа култура и липсата на компетентност в средите на днешното парламентарно мнозинство.

Присъствието на артисти, футболисти, певци и представители на още много професии, които не са присъщи на политиците, едва ли ще внесе някаква свежест и оригиналност в хода на кампанията. На този фон социолозите отчитат, че нд 50% от избирателите са изразили желание да се възползват от своя вот, 20% ще гласуват, но още не са решили за кого и около една трета от имащите право на глас се отказват от своето право.

Шансовете картинката да се промени драстично във времето до 4 април са минимални, защото мнозинството не чете програми, платформи и други предизборни документи, а в условията на 30 кандидатски листи едва ли е възможно да се прочетат програмите на всички участници в изборите. Разбира се, не бива да забравяме и пандемията, от която управляващите задължително ще се възползват и ще я употребят така, че мераклиите да гласуват рязко да намалеят. Нататък имат думата врачките и баячките.

 

   Автор: Любо Кольовски

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар