Предупредиха украинските бежанци, че паркирането в Слънчев бряг от 1 юни е 2,50 лв. на час

Предупредиха украинските бежанци, че паркирането в Слънчев бряг от 1 юни е 2,50 лв. на час

Главните новини
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

От 1 юни в курорта „Слънчев бряг“ започват да действат режимите и условията, които са необходими за безпроблемното протичане на летния туристически сезон. Паркирането в „синя зона“ в комплекса също ще се заплаща след 1 юни на цена от 2,50 лв. на час.

Пияна украинка катастрофира в паркирани коли в Слънчев бряг

„Към момента в комплекса паркирането е свободно и регистрираме струпване на автомобили, предимно с украинска регистрация. За да бъдем коректни към настанените в хотели в „Слънчев бряг“ украински бежанци, от вчера, 17 май, сме започнали кампания, с която да предупредим за предстоящите нови режими за престой на автомобили на територията на комплекса в зона „Изток““, каза изпълнителният директор на курорта Златко Димитров.Разпространява се съобщение на български и на английски език по паркиралите в момента автомобили в зона „Изток“ в комплекса за предстоящото платено паркиране. Същото съобщение се предоставя и на управители на хотели, където има настанени украински бежанци и е изпратено на „Съюза на собствениците – Слънчев бряг“, с цел превенция и предварително информиране на украински граждани и гостите на Слънчев бряг, добавиха от пресцентъра на „Слънчев бряг“ АД.


Заплащането на престоя на автомобили в „синя зона“ в Слънчев бряг се осъществява чрез SMS на кратък номер 135544 за всички мобилни оператори, чрез мобилното приложение URBO, като предстои да бъдат внедрени още два доставчика за плащане чрез мобилни приложения.

Контролен режим на достъп за бизнес оператори, осъществяващи търговска дейност на територията на комплекса, който се наблюдава чрез мобилни патрули, също започва да действа от 1 юни.

Дейностите по обновяване на инфраструктурата, които се извършват и в момента, включват подмяна на тротоарни настилки на различни локации във вътрешността на зона „Изток“, подменени са над 200 осветителни тела с енергоспестяващи, извършват се дейности по озеленяване и засаждане на цветя, както и допълнителни дейности по поддръжка на зелени площи, отстраняване на изсъхнали дървета и обезпаразитяване.

За новия летен туристически сезон планираните разходи от страна на „Слънчев бряг“ АД за инвестиции и поддръжка на инфраструктурата са в размер на близо 2 милиона лева. Осъществена е профилактика на видеонаблюдението в комплекса, което се обезпечава с над 300 видеокамери.

Източник: dir.bg

Абонирайте се за Informiran.net!
Последвайте нашия Telegram канал: https://t.me/informiran

Коментари

Коментара

loading...There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар