Кирил Петков

Пред очите ни се търгуват депутати, най-пошли предатели, продали се за пари и постове, биват аплодирани като герои

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

За трийсет и три години се нагледахме на какви ли не подлости, грабежи, предателства и простащини в нашия „обществено-политически“ живот. Но чак такава арогантна и бездарна акробатика в парламента не бяхме дори сънували.

Пред очите ни се търгуват депутати, най-пошли предатели, продали се за пари и постове, биват аплодирани като герои, властта устройва протест срещу опозицията и още, и още невероятни по своя цинизъм циркови номера.

А в сряда ще станем свидетели на истински троен „тулуп“ – ГЕРБ ще торпилират внесения от самите тях вот на недоверие на правителството. Ето на това му се дума висш американски пилотаж в „дребна и незначителна колония“ на балканския изпитателен полигон..

„Защо мисля, че най-вероятно ГЕРБ са инструктирани да провалят вота? Ами защото засега пазарлъкът на депутати от ИТН запецна на шест, а сряда безпощадно наближава. От някакъв Козяк е възможно да са извикали Боко, за да го подковават и днес той обяви, че Пълният Провал си е заслужил да бъде изритан, но е още рано, „ще стане зле за страната“. Той и по-рано мърмореше нещо подобно, но след това като че ли „преодоля колебанията си“ и ГЕРБ внесоха искане за вот на недоверие. А сега изведнъж – отбой от страна на „бащицата“. Премислили са? Не, това е дългата ръка на чичо Сам, общият господар на ПП, ГЕРБ, ДБ и БСП, единственият, който безусловно  се покрива с определението „задкулисие“.

Та „задкулисието“, за което непрекъснато бръщолеви Просто Киро, имайки предвид други „задкулисия“( задкулисния с лопата да ринеш в България ) – същото това генерално задкулисие очаква още много предателства от харвардските си лакеи и не може да допусне те да бъдат гътнати, преди да свършат мръсотиите, заради които са докарани на власт. И какво прави това задкулисие в дадената патова ситуация, за да задържи фалиралата ПП на капитанския мостик? Вади изпитаната карта ГЕРБ и вика „стария кормчия“ Буци дискретно да преведе пробитата гемия през рифовете. Което означава, че в сряда депутатите от ГЕРБ ще бъдат оставени да гласуват „по съвест“( съвест у герберски депутат?!), т.е. на някои от тях ще бъде наредено да гласуват против вота. А тъкмо ГЕРБ е автор на предложението за вот на недоверие –  няма нищо невъзможно, змията отхапва опашката си

„Така ясно ще проличи истинската коалиция в това НС и във властовите структури – ГЕРБ и ПП. А като палета покрай тях и БСП и ДБ.

Нищо чудно – формацийката, която безсрамно се нарече „Продължаваме Промяната“, винаги и във всичко е продължение на политиката на ГЕРБ.

Дааа, слънцето без малко да изгрее и пак се скри зад тежки градоносни облаци.

Но пък нека не бъда толкова дълбок песимист. В крайна сметка вотът може и да мине … кой знае? То се знае, че Козяк знае.

В заключение – забелязвам, че армията от тролове е стегнала редиците си и е поела в атака …срещу мен. Налазила е статиите ми и пространството за коментари, пъпли и плюе смес от арсеник, стрихнин, цианкалий и кураре. Безсмислици, кретенизми, показващи, че текстовете ми дори не са прочетени, а паразитите са се активирали само от  заглавията и името на автора.

Знаете ли, скъпоценни тролове, тролеи и траулери, дивата злоба, с която ме нападате, ме ласкае – това означава, че съм настъпила поръчителите ви по болезнения мазол.“

Но винаги съм се питала – не е ли оскърбително за едно човешко същество да упражнява професията „трол“, макар и доходна? Защо ли питам – тролът е отказал да бъде човек, той няма име и лице, той бълва отровата си анонимно – от преизподнята

Милена Върбанова

Абонирайте се за Informiran.net!
Последвайте нашия Telegram канал: https://t.me/informiran

Коментари

Коментараloading...
There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар